Hertenbiefstuk met zuurkool stamppot
Ingrediënten (4 personen) 4 hertenbiefstukjes 400 gram gemengde paddenstoelen (cantharel) 300 gram aardappelen 300 gram zuurkool Bosje worteltjes 3 sjalotten..”
Ingrediënten (4 personen) 4 hertenbiefstukjes 400 gram gemengde paddenstoelen (cantharel) 300 gram aardappelen 300 gram zuurkool Bosje worteltjes 3 sjalotten..”
Oesters. Sommige mensen gruwen van de gedachte om ze rauw – dus levend – te eten. Zij moeten er niets..”
Ingrediënten (vier personen) • 4 sukadelappen van 200 gram • 40 gram roomboter • 2 eetlepels bloem • laurierblad • blokjes van 4 geschilde tomaten..”
Ingrediënten • een grote pompoen, geschild en in blokjes gesneden van 2 x 2 cm • 150 gram rundergehakt • ½ liter groentebouillon..”
Een frisse herfstsalade lijkt misschien wat vroeg, maar de combinatie van venkel en sinaasappel in een heerlijke salade past prima..”
Bramen, aardbeien, frambozen en bosbessen zijn bosvruchten. Ze vormen een heerlijke combinatie met ijs of yoghurt. Wat denkt u van een dessert..”
Er zijn veel manieren om je Valentijn te verrassen. Een ervan is met Valentijn-appels. Ingrediënten • Appels • Rode voedingskleurstof..”
Appelazijn en gezondheid Veel mensen zijn ervan overtuigd dat appelazijn goed is voor de gezondheid. Overtuigende medische bewijzen hiervoor ontbreken…”
Met brandnetels kun je allerlei gerechten bereiden. Je kunt er soep van maken of als groente opdienen. Wij kiezen voor..”
Een heerlijke, frisse salade met azijn die naar meer smaakt en ook nog eens gezond is! 4-6 personen, 30 min bereiding..”
Ingrediënten: 4 grote uien 0,25 liter natuurazijn 150 gram kristalsuiker 1,5 theelepel mosterdzaad 1 theelepel kurkuma 0,5 theelepel dillezaad (hebt..”
Een pittige komkommersalade maak je als volgt. De komkommer reinigen en met een kaasschaaf schillen. Halveer de komkommer en maak met de kaasschaaf..”
Voor deze heerlijke mayonaise heeft u nodig: 1 eierdooier, 1 theelepel mosterd, 2 theelepels natuurazijn, 7 deciliter zonnebloem- of olijfolie,..”
Maak een balsamico dressing van 3 eetlepels balsamicoazijn, 5 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel honing, geperst teentje knoflook, zout..”
Maak een dressing van 2 eetlepels witte wijnazijn of natuurazijn (op eikenhout gerijpt), 2 eetlepels olijfolie extra vierge, 1 eetlepel..”
De klassieke Franse dressing voor romige vinaigrette bestaat uit drie delen olie, een deel azijn, een theelepel mosterd, een halve..”